Aksorguç İlk Okulu

Telefon : 90 534 285 83 76
WEB https://dirbazsayligio.meb.k12.tr
Adres : AKSORGUÇ MAH. OKUL CİVARI KÜMESİ KÜME EVLERİ DIRBAZ ŞAYLIĞ ILK VE ORTA OKULLU BLOK NO: 83 ÖZALP / VAN
VİZYON : Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Servis :
Ulaşım : Ulaşım Köyden sabah köy servisleri kalkıp akşam üstü dönüş yapmaktadır bunun yanı sıra ilçeden geliş yapan öğretmen servisimiz vardır.
Yerleşim Yeri : Köyümüz kış ayları sert geçen bir bölgededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 90 km, ilçe merkezine 28 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :